Container

Container udlejning  Silkeborg og omegn

Container udlejning Silkeborg | container silkeborg


Rentor levere og tømmer containere i forskellige størrelser, priser starter fra kun 550,- uanset størrelsen på container.


En container kan bruges til mange forskellige formål, og defor skal du undersøge eller ringe til os hvilken størrelse du skal bruge. Det er for os vigtigt du får den korrekte container og service for et optimal projekt. 


Ved levering af en container, er det en god ide at have en klar plan over hvor den skal stå og have undersøgt om det er muligt at få den ind for træer og andre forhindringer. En lastbil er højere og bredre end en bil, og fylder derfor mere. Har du eksempelvis en nyanlagt indkørsel, som ikke er anlagt til tung kørsel er det ikke smart at sætte den her. Vi vil selvfølgelig gøre alt for at rådgive vores kunder best muligt, så har du spørgsmål skal du komme med dem. Jo flere du har, jo bedre mulighed er der for at yde dig den bedste service.Vores lastbiler er mindre end de helt store biler og kan derfor komme flere steder. Men endnu engang er spørgsmål til stor hjælp, for at untorndgå en forgæves levering.


Tænker du det er dyrt at leje en container, så tager du fejl. Det koster fra kun 595 + moms at få leveret og tømt en container. Dertil kommer affaldshåndtering ved Tandskov eller kingo i Silkeborg. Klik på linket for at se priserne. 


Container udlejning Silkeborg, kontakt Rentor

Container udlejet i Silkeborg til en tilfreds kunde :)

Billederne i bunden viser en kospondance med kunden om placering på Messenger


Kunden er på arbejde og sender os et billede hvor han ønsker den placeret. Vi bekræfter med billeder og kunden godkender placering. Dette er et eksempel på gøre tingen rigtigt først gang og undgå en utilfreds kunde ;)

Container leveret i Silkeborg
Sådan gør man en kunde glad ved levering af container i Silkeborg
Glad kunde har lejet container i Silkeborg