Om os

Vognmand Silkeborg


Bagmanden - Lars Revsbech ;)

 
Rentor er mit nye kapitel i min karriere som selvstændig erhvervsdrivende gennem de sidste 12 år.

Jeg har gennem mine 38 år prøvet meget, men er nu vendt tilbage til det jeg er flasket op med fra barnsben. Som udlært lastvognsmekaniker og vognmandssøn, er det i blodet, og jeg er stolt af at gå i mine forældres fodspor med en vognmandsforretning. Dog en lidt mere tunet udgave, med handel og udlejning som kombineres med transport.

Som en ildsjæl med mine bedrifter og karriere start som 13 årig, er arbejde en stor del af mit liv. Aviser blev omdelt på en puch maxi, og jeg var nok det hurtigste avisbud i Silkeborg, dog lidt for ung til at køre knallert. Som dengang brænder jeg stadig for det jeg gør, og ser frem til at yde en super service. 


Vores visioner er at levere en hurtigt service til og til konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os på at klare opgaver der bliver bestilt, samme dag. Tænker du det er dyrt at leje en Container, så tager du fejl. Det koster fra kun 595,- at få leveret og tømt en container. Dertil kommer håndteringen af affaldet som indleveres ved Tndskov affaldscenter eller Kingo i Silkeborg. Priserne her afhænger af mængden og typen af affald.


Vores lastbiler er bygget til at komme de steder hvor de helt store lastbiler ikke kan komme. Bilerne har en totalvægt på 18000 kg hvilket gør dem mindst mulig med størst mulig lastevne. Dette giver os gode muligheder for at lever store mængder til vore kunder. Der er mulighed for aftipning eller aflæsning med kran.


Mangler du en container så har vi også det. Der findes mange forskellige størrelser, som kan bruges til hvert sit formål. Klik på fanen - container, hvor de er beskrevet i detaljer og til bedst mulige formål. 


Ønsker du billig transport i Silkeborg, så er det Rentor du skal kontakte. Vi har forskellige typer lad til vores biler og kan udføre opgaver som, transport af mindre maskiner, paller, bigbags, træ sten eller et andet formål


Hold dig ikke tilbage, og kontakt os i dag ;-)

Vognmand Silkeborg, kontakt rentor
Vognmand Silkeborg med speciale i opgaver med trang plads
Lastbil med kran til opgaver med trang plads

Rentor- din vognmand Silkeborg